Kundeoplevelsen er vores topprioritet!

Hos Midt Biler er kundeoplevelsen og vores ekspertise nøglen til at levere en fremragende service. Vi vægter vores kunders tilfredshed højt, og deres feedback er af stor betydning for os.

Vi opfordrer derfor alle vores nuværende og kommende kunder til at klikke på ikonerne nedenfor for at læse vores anmeldelser på både Google og Trustpilot. Her kan du se, hvad vores kunder siger om os og vores arbejde. Hvis du allerede har handlet med os, vil vi være meget taknemmelige, hvis du vil dele din erfaring ved at skrive en anmeldelse på en af de to sider.

Vi sætter stor pris på din tid og feedback, og vi takker dig på forhånd for at dele dine tanker med os og vores fremtidige kunder.

Hvad siger kunderne om Midt Biler?

“Kære midt biler,
Tak for handlen, et stort plus herfra, vi har byttet vores gamle bil til en rigtig flot bil, og har fået måske den bedste service her. Kan varmt anbefales.” 

⭐⭐⭐⭐⭐

-M.K

“Fantastisk service! Jeg købte en bil fra Midt Biler og fik en super betjening og service fra Andy.
Jeg kontaktede ham via mail, da jeg var interesseret i en bil, og jeg fik et opkald indenfor 15 minutter og fik aftalt en tid til at tage ud og kigge og prøve bilen. Super betjening og service fra første håndtryk til sidste håndtryk, hvor jeg fik nøglerne.
Jeg vil klart anbefale dette sted!”

⭐⭐⭐⭐⭐

-M.M

“Midtbiler har købt min Peugeot e-208 og alt er bare gået som lovet de hade styre på det, penge kom med det samme og de omregistrere da de hente den og de kom som aftalt super oplevelse”

⭐⭐⭐⭐⭐

-L.J

Klik på logoet for Google Anmeldelser
Klik på logoet for Trustpilot anmeldelser